Cursussen & activiteiten

Moedergroep 'Bar Maman'

'Bar Maman' is een gezellig samenzijn onder (toekomstige) mama's en hun baby's samen met een drankje en versnapering. Een uniek moment waar er bezorgdheden en vreugde rond het ouderschap bespreekbaar zijn. Tijdens deze mama-babbels kunnen mama's een hulp zijn voor elkaar door het uitwisselen van ervaring en tips. Daarnaast is er steeds een vroedvrouw van InTeam aanwezig.

Zwanger zijn, bevallen, voeding geven, zorgen voor een kindje… het zijn allemaal aspecten waar elke (toekomstige) moeder haar weg in moet vinden. Vele moeders hebben dan wel eens nood aan een praatje, iemand die luistert naar je gevoelens, je bezorgdheden en vragen. Maar uiteraard ben je ook welkom als alles vlot verloopt. De leeftijd van je kindje maakt uiteraard niet uit.

Activiteiten

Tijdens elke 'Bar Maman' wordt er een activiteit georganiseerd, zodat je als mama in contact komt met nieuwe initiatieven, je even verwend kan worden of vernieuwende informatie over bepaalde aspecten rond het ouderschap kan meepikken. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn:
  • Initiatie Belly2Belly Walking
  • Knutselen met je baby
  • Draagdoekwandeling
  • Gezond eten als pas bevallen mama
  • Start met vaste voeding
  • Voetreflexologie bij baby’s
  • Schminktips, snel en handig
  • ...

Komende data

Vrijdag 20 september 2019, 13u30 – 15u30 / Activiteit: workshop foto's nemen van je baby (met smartphone of fototoestel) met hobby-fotograaf en mama Saskia Van Greuningen.

Vrijdag 11 oktober 2019, 
13u30 – 15u30 / Activiteit: initiatie Belly2belly walking (Nordic walking in het Zoniënwoud, met baby in draagdoek/draagzak) met Helena Robeyns

Vrijdag 22 oktober 2019, 13u30 – 15u30 / Activiteit: nog te bepalen

Vrijdag 13 december 2019, 13u30 – 15u30 / Activiteit: nog te bepalen

Interesse?

Neem contact op voor inschrijving of meer informatie via info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be of 0498 48 11 02.
De Bar Maman gaat door in B&B Hippo-droom, Tumulidreef 8, 1560 Hoeilaart.
Volg zeker ook de evenementen op facebookpagina Vroedvrouw 'Joke Muyldermans'.
Joke Muyldermans
Klein Vuurgatstraat 3
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be