Cursussen & activiteiten

Baby 'n Breakfast - Moedergroep

'Baby 'n Breakfast' is een gezellig samenzijn onder (toekomstige) mama's en hun baby's samen met een ontbijtje. Een uniek moment waar bezorgdheden en vreugde rond het ouderschap bespreekbaar zijn. Tijdens deze mama-babbels kunnen mama's een hulp zijn voor elkaar door het uitwisselen van ervaring en tips. Daarnaast is er steeds een vroedvrouw van InTeam aanwezig.

Zwanger zijn, bevallen, voeding geven, zorgen voor een kindje, … het zijn allemaal aspecten waar elke (toekomstige) moeder haar weg in moet vinden. Vele moeders hebben dan wel eens nood aan een praatje, iemand die luistert naar je gevoelens, je bezorgdheden en vragen. Maar uiteraard ben je ook welkom als alles vlot verloopt. De leeftijd van je kindje maakt uiteraard niet uit.

We vragen slechts een kleine bijdrage van 8 euro voor het ontbijt. Indien u specifieke wensen of allergiën heeft, dan houden wij daar graag rekening mee. 

Komende data

Momenteel gaat de Baby 'n Breakfast door op woensdag voormiddag. Indien er meer nood en vraag is, dan trachten we nog enkele momenten in het weekend vast te leggen. Kan je niet stipt op tijd zijn of moet je vroeger door, dan is dat uiteraard geen probleem.

Woensdag 10 mei 2023, van 9u00 tot 11u00

Woensdag 14 juni 2023, van 9u00 tot 11u00

Inschrijven

De Baby 'n Breakfast gaat door in vroedvrouwenpraktijk InTeam, Waversesteenweg 51A, 1560 Hoeilaart.
                      
Heb je interesse? Schrijf je dan in via info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be of 0468 00 43 38. 

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be