Leven geven doe je InTeam, intiem, intens…

Jouw vroedvrouw in de druivenstreek en Zuid-Brussel

Zwangerschap en geboorte zijn bijzondere en unieke gebeurtenissen in een mensenleven. De vroedvrouw kan heel wat betekenen in deze periode. De kracht van vrouwen, en hun gezin, wordt versterkt door de kracht van de vroedvrouw. InTeam gaan we voor een onvergetelijke ervaring!

Wij zijn ervan overtuigd dat de thuiszorg een grote meerwaarde biedt tijdens de zwangerschap en eerste periode na de geboorte. Wij begeleiden jonge gezinnen dan ook met plezier bij het zoeken naar hun weg, zodat dit een unieke ervaring wordt. Tijdens onze zorg staat de zwangere of pasbevallen vrouw, de pasgeborene en haar gezin centraal. Door een persoonlijke benadering en opvolging van onze vroedvrouwenpraktijk wordt continuïteit van zorg en geïndividualiseerde aanpak gegarandeerd. 

Prenataal

De vroedvrouwen van InTeam begeleiden je zwangerschap op een professionele wijze, in samenwerking met je gynaecoloog en/of huisarts. Bovendien bieden we een luisterend oor, geven we antwoorden op je vragen en bereiden we je voor op arbeid, bevalling, postpartum en borstvoeding.

Postnataal

Keer je snel na de bevalling terug naar huis? Heb je nood aan verdere begeleiding, opvolging en ondersteuning bij je thuiskomst? Heb je vragen over de baby, voeding en het nieuwe ouderschap? Wij kunnen je zowel aan huis als op consultatie met raad en daad bijstaan in deze nieuwe en spannende periode in je leven.

Cursussen

Om je eigen keuzes te maken, is een optimale voorbereiding belangrijk. Tijdens de prenatale cursussen krijg je correcte informatie over arbeid en bevalling, je kraamtijd, leven met een baby, borstvoeding.

Tijdens de babymassage en moedergroep kom je in contact met andere ouders, de kans om te genieten van je baby. Een gezellig samenzijn, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden, zodat we elkaar sterken in het ouderschap. 
Vroedvrouwenpraktijk InTeam behaalde in 2016 het Good Pratice Logo.
Een logo voor kwaliteitsvolle postnatale zorg uitgereikt door de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen.

Stories

De kracht van vroedvrouwen

Een weg naar een succesvolle borstvoeding

Borstvoeding, moeilijk gaat ook

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be