Zorgaanbod

Loopbaanbegeleiding - Coaching

Een groot misverstand is dat je enkel loopbaancoaching kan volgen wanneer je toe bent aan een nieuwe job. Loopbaancoaching gaat vooral over inzichten krijgen in je eigen competenties om zo een gelukkige(re) werknemer te worden. Door loopbaancoaching krijg je zicht op je talenten. Je ontdekt wat belangrijk voor je is in je job, leert wat je energievreters zijn en je energiegevers. Je verhoogt je zelfvertrouwen en durft bijgevolg keuzes maken.Na afloop van een loopbaantraject is het doel inzicht te verwerven en gelukkiger te zijn in de werksituatie. Of je nu van job verandert of niet.

Iedereen die meer dan 6 jaar op de arbeidsmarkt zit, heeft recht op 7 uur loopbaanbegeleiding van de loopbaancheques van VDAB. Het kost je een peulenschil en je krijgt er waardevolle professionele begeleiding voor in de plaats om jezelf te ontplooien.

Wie kan bij mij terecht?

Jonge mensen die hun studies om de een of ander reden niet hebben afgewerkt en hiermee worstelen, ambitieuze hoogopgeleide personen die de ratrace in hun job beu zijn, consultants die verder willen groeien, werknemers die hun eigen capaciteiten niet kennen, mensen die niet weten waar ze het best gaan solliciteren, sollicitanten die zich beter willen wapenen op de vacaturemarkt. Maar ook mensen die kampen met hoogsensitiviteit, perfectionisme, stress, onzekerheid… en hier beter willen mee leren omgaan op de werkvloer of werknemers die herstellen van een burn-out of voelen dat ze er tegen aanlopen.

Wie ben ik?

Marianne Van Strydonck, mama van Mona, ervaren project management consultant en loopbaanbegeleider/coach. Na mijn studie bedrijfsmanagement startte ik als consultant om als projectmanager verandertrajecten bij verschillende bedrijven te ondersteunen. Naast het projectmatig proces ben ik verantwoordelijk voor individuele begeleiding en ondersteuning per team gedurende het hele verandertraject. Het geeft me energie, het groeiproces te begeleiden waarbij ik met professionele ondersteuning, de anderen inspireer en uitdaag om tot zijn of haar maximale potentieel te komen en eventuele weerstand samen weg te werken. Ik erken het belang van actief te luisteren en de mensen (terug) bewust in hun eigen kracht te plaatsen. Tijdens de sessies gebruik ik effectieve en praktische werkvormen om je inzicht te geven in patronen, gedachten en gedrag.

Praktisch

Loopbaanbegeleiding bied ik aan in samenwerking met VDAB en het erkend loopbaancentrum Pygmalion. Dankzij de loopbaancheques geniet je van een volwaardige loopbaanbegeleiding aan een sterk verminderd tarief. 

Voor meer informatie kan je terecht op de website van de VDAB.
Heeft u geen recht op loopbaancheques ook dan bied ik een betaalbaar alternatief aan.

Voor vragen of een afspraak neem je contact op +32 476 57 89 03 of Mariannevanstrydonck@gmail.com.

https://www.pygmalion2.be/nl/coaches/13235/marianne-van-strydonck

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be