Zorgaanbod

Seksuologie

In haar praktijk als seksuoloog besteedt Adina aandacht aan alle aspecten van seksualiteit, seksuele ontwikkeling en gedrag, aantrekkingscodes en romantische relaties. Ze helpt koppels en alleenstaanden die seksuele zorgen willen overwinnen, hun seksleven willen verbeteren of relatieproblemen willen oplossen. Ze stelt volwassenen in staat om hun seksualiteit te begrijpen en de onpraktische boodschappen waaraan ze worden blootgesteld aan te vechten.

Na de geboorte van haar tweede kind besloot ze het taboe van intimiteit na de bevalling te doorbreken. Nieuwe ouders worden geconfronteerd met zoveel veranderingen, zoals het verzorgen van een pasgeborene en het aanpassen aan de nieuwe levensstijl. Ze moeten sterk blijven en daarvoor moeten ze ook voor zichzelf en hun stel zorgen.

Als moeder weet Adina dat het moeilijk kan zijn om de balans te vinden tussen ouderschap en intiem partnerschap. Natuurlijk richten we ons meer op het ouderschap en het is belangrijk om onze partners dankbaar te zijn en ons te herinneren waarom we van hen houden. Het is van vitaal belang om tijd voor onszelf te nemen en te zorgen voor onze behoeften naast het zorgen voor anderen.

Interesse?

Meer informatie kan je vinden op https://adinainescu.com/

Je kan contact opnemen met Adina via info@adinainescu.com of per telefoon op 0472 58 23 48.

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be