Cursussen & activiteiten - Volwassenen

Om je eigen keuzes te maken, is een optimale voorbereiding belangrijk. Tijdens de prenatale cursussen krijg je correcte informatie over arbeid en bevalling, je kraamtijd, leven met een baby, borstvoeding.

Tijdens de babymassage en moedergroep kom je in contact met andere ouders, de kans om te genieten van je baby Een gezellig samenzijn, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden, zodat we elkaar sterken in het ouderschap. 

EHBO bij baby’s en kleine kinderen

Met baby's en kleine kindjes in huis is het altijd opletten geblazen. Hoe veilig we ook spelen of de ruimte is, een ongeval is snel gebeurt. Snel en gepast reageren is dan ook van belang en kan levens redden.

Saswitha yoga

Het woord yoga is afgeleid van het Sanskriet woord ‘yuk’ dat ‘verbinden’ en ‘eenwording’ betekent. Hatha bestaat uit ‘ha’ wat ‘zon’ betekent en ‘tha’ dat vertaald wordt als ‘maan’. Hatha yoga verbindt dus 2 uitersten en zorgt voor een evenwicht, de eenwording van lichaam, geest en ziel.

Wobbelturnen Work-out

Het doel van Wobbelturnen Work Out is om op een fijne unieke manier te sporten. We willen iedereen -onafhankelijk van zijn niveau van conditie of aanleg- laten bewegen. Daarom werken we in kleine groepjes waarbinnen het mogelijk is om op maat te begeleiden.

Belly2belly Walking

Nordic Walking met je baby in de draagzak of -doek. Belly2Belly Walking richt zich tot mama’s en hun kindje van enkele weken tot ongeveer 3,5 jaar oud.

Psychologische begeleiding

Je goed in je vel voelen, maakt het makkelijker om de ouder te zijn die je zou willen zijn.

Baby 'n Breakfast - Moedergroep

Om jonge mama's terug wat met elkaar in contact te brengen, organiseren we een moedergroep 'Baby 'n Breakfast'. Samen babbelen, ervaringen uitwisselen en elkaar steunen tijdens zwangerschap of in het ouderschap. En dit samen met een koffie, thee, sapje en wat om te eten. Gezelliger kan niet!

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be