Zorgaanbod

Shiatsu pre- en postnataal

Het vrouwelijke lichaam gaat door verschillende transformaties in het leven. Met shiatsu kunnen we begeleiden en de overgangen verzachten in verschillende faces.

Satya werkt aan de verbinding tussen moeder en baby. Fysieke en psychologische voorbereiding op de bevalling. Met shiatsu kunnen we helpen om stress los te laten en balans te vinden.
Er zijn meridianen die werken op bepaalde zaken die te maken hebben met zwangerschap, borstvoeding, bevalling, herfocussen en herwinnen van energetische kracht na de geboorte, enz.

Referentie:
Via de vroedvrouwenpraktijk Zwanger in Brussel kreeg ik het kaartje van Satya mee, iemand gespecialiseerd in shiatsu voor zwangere vrouwen, i-de-aal dacht ik. Ik had vernomen dat wanneer je bepaalde drukpunten op je lichaam masseert er kans is dat je de weeën stimuleert om in actie over te gaan. Zonder garantie liet Satya me aan de telefoonweten, maar ik had sowieso zin in een massage. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar, kreeg een theetje aangeboden, we babbelen even en ik mocht me ontspannen. Het was exact wat ik nodig had, een aanraking, vol aandacht. Niet te hard maar ook niet te zacht. Onderweg naar huis, te voet naar de metro, braken mijn vliezen. Jawel, ik kon het zelf niet geloven. Ik belde Satya, om haar het grote nieuws te vertellen en ik kreeg nog enkele tips mee. En jawel, het hielp, zoveel uur later kwamen mijn weeën op natuurlijke wijze op gang en beviel ik van … een meisje. 
Ellen de Naeyer

Het is aangeraden comfortabele kleding te dragen voor een massage van 1 uur. De massage is met kleding aan.

Je kan op aanvraag een afspraak maken voor een sessie als koppel ter voorbereiding op de bevalling, zodat de partner shiatsu kan toepassen.

Prijs voor een sessie is 70€.

Interesse?

De shiatsu massage gaat door in vroedvrouwenpraktijk InTeam:
Waversesteenweg 51A, 1560 Hoeilaart

Informatie en afspraak: 0496347080

satya@satya.be

www.shiatsusatya.be

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be